Menyer
Start
Medlemmar
Menyer
Menyer (forts.)
Menyer (fort. 2)
Luculli Gille i Borås Par Bricole
Cibus et potus est, medicamentum
Start
Medlemmar
Menyer
Menyer (forts.)
Menyer (fort. 2)
Dessert
Förrätt
Varmrätt
Avocadosoppa
Blinier små boveteplättar
Crêpes à la Prins Bertil
Crèmes suzette
Grillad Chevré med pinjenötter
Halstrad pilgrimsmussla
Isländsk räkcocktail
Larssons Gubbröra
Laxrosor i saffranssås
Marinerad lax
Ostbollar från medelhavet
Oyster Rockefeller
Parmesankorgar med kallrökt lax
Trattkantarellsoppa
Tores skagen
Victorias fisksoppa
Vitlöksgratinerade havskräftor
Ädelostgratinerad avokado
Purjolöks- och jordärtkockssoppa
Västerbottensoppa
Sushi
Antipasto
Gambas al ajillo
Havskräftor med Aioli
Colombiansk soppa
Biff Rydberg
Champinjonfyllda rödtungsrullader
Coq au vin
Flamberad pepparstek
Helstekt fläskfilé med whiskysås
Kokt hummer enligt Walter
Kalvfilé Oscar
Lammfilé med Parmesanpotatis
Knaprigt ankbröst
Kycklinggryta med bacon
Kycklinggryta med ädelost
Räkfylld laxfilé
Oxrulader med gräddsås
Pepparstek
Rimmad torskrygg
Osso bucu på älglägg
Stekt röding med löjromspotatis
Varm terrin med fisk och skaldjur
Älgfilé med svart vinbärssås
Sjötungsrulle med skaldjurssås
Entrecote
Kreolskans söndagsmiddag
Moules marines
Älgfärsbiffar med mos
Apelsinsallad med toddysås
Bittes Äppelpaj
Coffe choklad
Chokladglass med bananer
Des. mandel, äpple och mascarpone
Flamberade körsbär
Friterad camembert
Kladdkaka
Klassisk vaniljsås
Inkokta fikon
Persikosufflé
Pumpacrème
Päron med rostade nötter
Smulpaj med päron
Tarte tatin
Tropisk yoghurtdessert
Äggtoddyparfait
Chokladfondant
Bärkompott med glass
Mandelkorgar
Bakade äpplen med nötter
Crème Brulèe